Bedrijfsfeesten

Tendance & Bedrijfsfeesten

Veel bedrijven en personeelsverenigingen weten inmiddels dat zij voor een spetterend feest terecht kunnen bij Tendance. Bedrijven zoals o.a. Akzo Nobel, Archeon en Getronics (zie referenties) kunnen wij onder onze vaste klanten rekenen.

Ook bedrijven uit het Midden en Klein Bedrijf zijn bij Tendance op de juiste plaats. Het maakt niet uit hoe groot of klein het feest is, wij hebben voor ELK feest een passend antwoord!

Natuurlijk staat Tendance ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben wij een eigen BTW nummer. De factuur die u de dag na het feest krijgt toegestuurd kan dus worden opgenomen in de bedrijfsboekhouding. Betaling kan op de avond zelf geschieden maar ook achteraf worden overgemaakt. Onze tarieven zijn op basis van uitkoop; dwz dat wij verantwoordelijk zijn voor de sociale premies, iets wat bij bijvoorbeeld bands en artiesten niet altijd vanzelfsprekend is.

Kijkt u ook eens bij Themafeesten als u uw bedrijfsfeest een bepaald thema mee wilt geven.

Door onze jarenlange ervaring met bedrijfsfeesten, kunnen wij ook met u meedenken op het gebied van bijvoorbeeld locaties, catering etc etc. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Tendance staat garant voor een geslaagde avond.
Kwaliteit en een uiterst professionele uitstraling zijn de kernbegrippen waar wij voor staan!