Bruiloften

Tendance & Bruiloften

Op de mooiste dag van jullie leven moet je met plezier kunnen terug kijken… er mag niets mis gaan. Jullie willen alles tot in de puntjes hebben geregeld, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tendance Drive In Shows heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huwelijksfeesten en kent sinds kort het succesvolle bruiloftsarrangement. Om een onvergetelijk feest te garanderen komen wij vooraf bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen wij bij u thuis afspreken, maar natuurlijk ook op de feestlocatie. Een groot voordeel daarvan is dat wij de zaal alvast gezien hebben en de disco show kunnen aanpassen aan de zaal.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de muziekkeuze en jullie individuele wensen doorgesproken. Ook is het mogelijk om ons, tijdens het kennismakingsgesprek of eventueel later via de email, een lijstje te geven met uw favoriete nummers die jullie graag willen horen op de bruiloft. Onze ervaring en jullie persoonlijke wensen maken uw feest tot een overweldigend succes!

Naast het kennismakingsgesprek is het ook mogelijk om een keer te komen kijken op een ‘open feest’ waar wij draaien, echter; dit doen wij nooit op bruiloften in verband met het privé-karakter van het feest.

Een ander onderdeel van het bruiloftarrangement is onze DJ-garantie. Wij hebben altijd een DJ op ‘stand-by’ staan zodat, als er bijvoorbeeld door ziekte een DJ uitvalt, wij kunnen garanderen dat er op uw bruiloft een DJ aanwezig is. Een belangrijke zekerheid voor u die veel andere drive in shows niet kunnen geven!

Natuurlijk denkt Tendance graag met jullie mee. Door onze ruime ervaring op het gebied van bruiloften, kunnen wij misschien nog wel leuke ideeën en tips aandragen voor uw bruiloft. Telefonisch of tijdens het kennismakingsgesprek praten wij hier graag met jullie over.

Tendance staat garant voor een geslaagde avond.
Kwaliteit en een uiterst professionele uitstraling zijn de kernbegrippen waar wij voor staan!