Sets & Tarieven

Tendance doet meer! Naast aanvullende effecten op onze Disco Shows, regelen wij ook andere opties voor u zoals bands, foto- en filmservice en actieve evenementen. Hiermee geeft u uw feest precies de sfeer die u wilt hebben. Ook voor advies of bemiddeling omtrent zaken als catering en locaties kunt u contact met ons opnemen.

Drive In Shows
Set L (tot 50 gasten) € 495,-
Drive in show met een geluidsinstallatie voor een zaal met maximaal 50 personen. Eén van onze DJ’s draait non-stop de favoriete muziek van uw gasten.
Set XL (50 tot 150 gasten) € 550,-
Drive in show met een geweldige lichtshow en een geluids-installatie voor een zaal met 50 tot 150 personen. Eén van onze DJ’s draait non-stop de favoriete muziek van uw gasten.
Set XL Plus (50 tot 250 gasten) € 695,-
Gelijk aan onze XL-set maar dan met nog meer uitstraling door middel van een aantal zeer mooie effecten en extra geluidsvermogen. Eén van onze DJ’s draait non-stop de favoriete muziek van uw gasten.
Set XXL (100 tot 750 gasten) € 950,-
Drive in show met een zeer uitgebreide lichtshow en een geluidsinstallatie voor een zaal met 100 tot 750 personen. Eén van onze DJ’s draait non-stop de favoriete muziek van uw gasten en een light-jockey verzorgt de lichtshow.
Set (zonder DJ) v.a. € 325,-
U heeft wel een DJ maar geen licht- en geluidsapparatuur? Geen probleem! Wij bouwen een complete set op en geven uw DJ (indien gewenst) uitleg. Uiteraard is maatwerk geen probleem!
Bruiloftsarrangement € 595,-
Een totaalpakket om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken. Het pakket bestaat onder andere uit de Drive In Show, een kennismakingsgesprek en onze DJ-garantie. lees meer
Effecten
Bellenblaasmachine en blacklight € 50,-
Dit effect is vooral heel sfeervol bij speciale momenten op de avond. De blacklights laten alles wat wit is extra oplichtten en de bellen geven het geheel een extra sfeervol tintje. Dit effect is ook erg geliefd bij kinderen!
Laser € 40,-
Deze krachtige 150 milliwatt laser geeft het feest een extra futuristische sfeer. Met een beetje rook erbij komt dit effect het meest tot zijn recht.
Spiegelbollen € 45,-
Twee spiegelbollen geven het feest een echte 70’s/80’s uitstraling. Let wel op: de spiegelbollen moeten worden opgehangen en zijn dus niet geschikt voor hele lage ruimtes.
Beamer en projectiescherm € 135,-
Bedrijfspresentaties of videobeelden tijdens uw feest op een groot scherm? Onze mobiele beamer-installatie maakt dit allemaal mogelijk. Eventueel ook leverbaar met laptop.
Sneeuwmachine € 45,-
Ideaal voor apres-ski / winterthema feesten. Sneeuwmachines zijn in verschillende soorten verkrijgbaar.
Moving Heads € 110,-
Twee Martin Mac 250 Moving Heads. Momenteel het meest spectaculaire lichteffect.
Verlichte dansvloer v.a. € 400,-
Typische 70’s/80’s stijl, geeft uw feest een hele speciale sfeer. Uw gasten dansen op een 10 cm hoog podium waarvan de vloerdelen in verschillende kleuren oplichtten. Verkrijgbaar vanaf 16 m2.
Extra Led Par-verlichting € 100,-
Het feest wordt gevierd in meerdere zalen? Geen probleem! Met een extra lichtset heeft u ook in de andere ruimtes sfeer en/of feest verlichting.
Extra geluidsset € 115,-
Het feest wordt gevierd in meerdere zalen? Geen probleem! Met een extra geluidset kunt u ook in andere ruimtes genieten van onze muziek met aangepast volume.
 Rookmachine    € 30,-
Door het gebruik van een rookmachine ontstaat er een intiemere sfeer en komen de lichteffecten nog beter tot hun recht.
Foto en Film
Foto € 135,-
Met onze digitale camera maken wij leuke foto’s tijdens het feest. Als u wilt kunnen wij deze op onze website zetten zodat uw gasten deze na het feest kunnen terugzien. U krijgt de foto’s in ieder geval toegestuurd.
Film € 275,-
Wij kunnen tijdens uw feest filmopnamen maken en hiervan een professionele compilatie produceren. De film krijgt u op DVD toegestuurd. Ook kan op uw verzoek (een gedeelte van) de film op onze website worden gezet.
Diversen
Karaoke € 350,-
Een leuke side-act voor op uw feest. Uw gasten kunnen zich uitleven op een groot aantal muziektitels. De installatie bestaat uit 1 zaalbeeldscherm (beamerprojectie), een monitor-beeldscherm en 4 microfoons.
De Mexicano’s (pretband) v.a. € 375,-
Deze jonge en moderne pretband bestaande uit 12 muzikanten, is de ideale gangmaker voor ieder feest! Met hun zeer uiteenlopende repertoire krijgen ze gegarandeerd de stemming erin!
Saxofonist op aanvraag
Allround saxofonist speelt mee op alle muziekstijlen: van disco tot house.
Custom-made DJ meubel  op aanvraag
Onwerp uw eigen dj-meubel! U levert een foto of logo aan en wij zorgen dat deze op een banner in het DJ-meubel gespannen wordt.
 Only Vinyl   op aanvraag
DJ Mark draait ouderwets vinyl met de keuze uit 5 DJ-sets variërend van Dance Classics tot Funky Jazz

De setprijzen zijn gebaseerd op een periode van 4 uur draaien. Voor ieder half uur extra rekenen wij € 40,- . Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele transportkosten. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u ons contactformulier invullen.