Themafeesten

Tendance & Themafeesten

U wilt uw feest een thema geven? Geen enkel probleem! Wij draaien regelmatig op themafeesten en hebben dus ook een goed beeld van de verschillende thema’s die mogelijk zijn en hoe wij daarop in kunnen spelen.

Bij Tendance verstaan wij onder themafeesten ook feesten als verjaardagen, 12,5-jarige huwelijken, promoties, surpriseparty’s etc etc. Muzikaal verschillen deze feesten misschien niet veel van bruiloften of bedrijfsfeesten maar met het thema kunnen wij natuurlijk genoeg doen! Met onze ervaring kunnen wij u misschien van goede ideeën voorzien; Tendance denkt graag met u mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hieronder een opsomming van een aantal themafeesten en hoe Tendance daar op inspeelt:

Dance Classics
De 70’s en de 80’s, de tijd van The Bee Gees, The Jacksons en Kool and the Gang. Een vaak gekozen thema omdat de muziek gezellig is en toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. De DJ’s van Tendance draaien de echte discoknallers en zijn ook gekleed in de typische 70’s/80’s kleding. Kijk ook eens bij de effecten die wij kunnen leveren voor nog meer typische Dance Classics ideeën. Voor tips over het organiseren van een Dance Classics feest kunt u altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee!

Back to the Ninetees
De eerste houseklanken verschenen in de top 40; 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th Floor, maar ook Snap en Kriss Kross waren helemaal hot! Dit thema is vooral ideaal voor 30-ers en 40-ers, want zij zijn opgegroeid met deze muziek. Heel leuk dus om al die nummers van toen weer te horen! Wilt u ideeën over wat u nog meer met dit thema kan doen? Bel ons en wij denken graag met u mee!

Après-ski
Aangezien Tendance in de winter de DJ’s levert voor après-ski bar Little London in Gerlos (Oostenrijk), is dit thema voor ons natuurlijk geen enkel probleem. Van de klassiekers van het Slavenkoor tot moderne apres-ski knallers zoals Cowboys en Indianen en de Jodeljump en Japapa, Tendance heeft ze allemaal! Kijk ook eens bij onze sets en tarieven voor leuke aanvullingen op uw après-ski-feest.

Verjaardagsfeest
U bent jarig of organiseert een (surprise) feestje voor een jarige? Met onze ervaring maken wij er echt een feest van! Telefonisch of via de email kunt u aangeven wat de jarige graag zou willen horen. Voor leuke, aanvullende ideeën kunt u ons natuurlijk altijd bellen, wij denken graag met u mee!

Kinderfeestje
Uw zoon of dochter is jarig of gaat naar de middelbare school en u wilt voor hem of haar graag een feestje organiseren? Tendance weet als geen ander in te spelen op wat de kinderen willen. Niet alleen met muziek maar ook met spontane acties zoals playbackshows, danswedstrijden etc. weten wij van uw kinderfeest een onvergetelijke avond te maken voor uw zoon of dochter.

Kerst of nieuwjaarsborrel
Wilt u voor uw bedrijf een kerst of nieuwjaarsborrel organiseren? Wij zorgen voor de muzikale ondersteuning en zorgen dat u nergens omkijken naar heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuwjaarfeest
Binnenkort is het weer zover: oudejaarsavond! Bent u van plan een feest te organiseren en nog op zoek naar een DJ? Aarzel niet en neem contact met ons op. Vooraf bespreken we alle details van het feest en garanderen wij u een zorgeloos en geslaagd feest!